Nu tar vi ett steg in i mars månad

Nu är jag här igen… blogg och dagbok är det verkligen jag? Det vet jag inte ännu. Jag har skrivit dagbok i en månad nu och det är både lite läskigt men samtidigt skönt. Att sätta sig på kvällen och skriva ner det jag har gjort och känt under dagen har skapat en ny dimension för mig. Jag måste börja vara ärlig mot mig själv och jag vet inte hur det är med dig, men för mig är det lite enklare att försköna saker det är inte så kul att erkänna att det inte alltid är så bra eller att du inte lyckades. Tanken med detta projekt är att försöka få kontroll på vad jag gör på dagarna och hur jag mår när jag gör olika saker. Hur mycket påverkas jag av det som kommer utifrån och hur mycket påverkas jag av mina egna tankar, idéer och det jag gör? Hur mycket gör jag av det jag säger att jag ska göra? Jag lovade att jag inte skulle ha mobilen i sovrummet längre för jag skulle skapa mer tid till att läsa eller reflektera och det har jag faktiskt gjort. Hur känns det då? Jo det börjar bli bättre men jag inser, fast jag inte trodde det att jag är rätt beroende av den där lilla apparaten. Min Hjärna säger när jag ligger i sängen att jag kan gå ut och hämta telefonen för då kan du ju ta reda på det jag ligger och funderar på…. men nej den får ligga kvar. Jag skriver nu i stället upp de tankar och idéer som kommer och så får jag titta på det imorgon. Jag har nu hunnit läsa många böcker och när jag släcker för kvällen så är jag mer i gott mod och inger mig i en skön känsla som jag tar med mig in i sömnen och in i morgonen. Ja vad har jag mer gjort den här månaden? Jag är färdig certifierad sorgbearbetning, check på den och jag tackar mig själv för att jag tog den certifieringen den kommer hjälpa många att leva ett bättre liv framöver. Jag har också precis uppdaterat hemsidan med mina nya produkter. Jag har nu flertalet föreläsningar som jag kan erbjuda er. Under mars månad kommer jag att bli certifierad ACC coach och jag har en hel del nya kontakter och möten inbokade som jag ser framemot. Jag har även skaffat mig en företagsmentor OJ vilket bra beslut det var, vi ska ses och diskutera mitt företag och hur jag ska kunna utveckla det till att bli ett ännu bättre företag så att fler få möjlighet att ta del av allt jag erbjuder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *