Blogg

Vill du regissera ditt eget liv?

Vill du få insikt i hur du kan lära dig att bearbeta det obearbetade? Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill ha.

Vi är många som bär på det obearbetade händelser som påverkar vår vardag mer eller mindre. Det kan vara livsstilsförändringar, separationer, omorganisationer och arbetsförändringar, sjukdom, dödsfall, förlust av tillit och trygghet. ”Vi får lära oss väldigt mycket om hur vi skaffar oss saker, men väldigt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.”

Jag hjälper dig att skaffa ett mod till att göra en förändring och hur det ger dig kraft till att orka genomföra det. Jag kommer även skapa en nyfikenhet till att du vågar släppa dina inre sabotörer. Jag kommer ge dig några verktyg som gör att du kan TaEttSteg mot en öppnare relation till dig själv och andra och det gör att du får ny energi och livslust.

Jag har föreläsning i Linköping den 22/3 och 24/3 där du kan få mer information och du som känner att du vill gå på en kurs så är kursstart den 19/4.