Att lära sig något nytt varje dag

Jag har alltid haft ett mål och det är att försöka lära mig något nytt varje dag, ibland har det varit små saker men ibland har det varit stora och utmanande uppgifter som ska göras. Just nu har jag en utmaning och det är att lära mig att jobba med alla digitala kanaler på ett effektivt och samtidigt stimulerande sätt för både er läsare men även för mig själv. Blogg har jag tex aldrig skrivit men jag tänker lite som Pippi ”att det har jag ju aldrig gjort så hur svårt kan det vara?” Ja, ja texten är inte det svåraste utan det som är min utmaning är att få all teknik att fungera. Men den som tränar varje dag blir bättre och bättre på sin uppgift så alltså kommer jag helt klart att kunna hantera det här riktigt bra framöver, ni får ha lite tålamod bara. Hur gör du när du ska göra något för första gången?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *